سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
سه شنبه 91 مرداد 3 , ساعت 2:39 صبح

حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ مفیدکیایی نژاد روحانی مبارز و نویسنده و خطیب توانا ، در سال 1331ه ش در روستای گلیرد طالقان و در زادگاه مبارز نستوه حضرت آیت الله طالقانی«ره»، در خانواده ای مذهبی و روحانی وشهیدپرور چشم به جهان گشوده اند. پدرشان جناب آیت الله حاج شیخ محمد کیایی نژاد میباشند که خود از علمای برجسته ی آن دیارهستند و معرِّف خاص و عام میباشند .ایشان پس ازمدت کوتاهی همراه با والدین گرامیشان به شهر مقدس قم مهاجرت می نمایند . به علت علاقه ی وافر ایشان به فراگیری علم و دانش و معرفت در همان دوران طفولیت به مکتبخانه وارد می شوند تا قرآن را فراگیرند. در سن هفت سالگی برای تحصیل علوم جدید وارد مدرسه میشوند و پس از ان با تشویق والدینشان و همچنین باتوجه به علاقه خودشان ،به تحصیل علوم دینی  می پردازند. حدوداً پنج سال در مدرسه ی حقانی زیرنظر شهید بزرگوار آیت الله قدوسی مشغول تحصیل گردیده و بعد ازآن مدت به طور آزاد در حوزه ی علمیه قم به تحصیل ادامه میدهند.

اساتید دوره ی سطح ایشان عبارتند از: آیات عظام آقایان خزعلی، محمدی گیلانی، انصاری، شیرازی، گرامی، علوی، جنتی، مقتدایی، استادی وأَدامَ اللهُ ظِلَّهُم الشریفَ. ایشان پس از اتمام دوره ی سطح وارد درس خارج می شوند و ده سال درس خارج فقه و اصول را در محضر اساتید بزرگواری همچون حضرات آیات عظام  نوری، مشکینی، فاضل لنکرانی گذرانده و حدود پنج سال در درس تفسیر آیت الله جوادی آملی و درس اخلاق آیت الله مشکینی حضور یافته و کسب فیض نموده اند .

آقای کیایی نژاد علاوه بر تحصیل علم و معرفت،همچون سایر روحانیون ظلم ستیز از آغاز حضور در این مسیر، به مبارزه و تبلیغ و افشاگری علیه طاغوت زمان می پردازند و فعالیتهای سیاسی خود را به منصه ی ظهور میرسانند.

تا اینکه در سال 1350ه ش به دست دژخیمان ساواک دستگیر و به زندان قزل قلعه انتقال می یابند. پس از محاکمه ،بازجویی و شکنجه به شش ماه زندان محکوم میگردند و در طول مدت زندان در خدمت بزرگوارانی چون مرحوم آیت الله ربانی شیرازی،مرحوم آیت الله ربانی املشی، هاشمی رفسنجانی و شهید بزرگوار محلاتی بوده اند.

پس از رهایی از زندان در تداوم  فعالیتهای سیاسی خودشان برای دومین بار در سال 1354 در جریان محاصره ی مدرسه ی فیضیه و ضرب و شتم طلاب توسط  ایادی و مزدوران رژیم پهلوی به اتفاق دیگر همرزمانش دستگیر، و روانه ی زندان اوین میگردند و سرانجام پس از مدتی از زندان آزاد گشته و دوباره مشغول فعالیتهای علمی وسیاسی میگردند. چند ماه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آزادی آیت الله طالقانی از زندان، ایشان راهپیمایی گسترده ای در استقبال از ابوذر زمان1 ترتیب داده که جمع کثیری از مردم در آن راهپیمایی حضور می یابند. ایشان همانجا به عنوان نماینده آیت الله طالقانی در منطقه معرفی میگردند.

با این حال، هرازچندگاهی برای تهدید و ارعاب ،ایشان را به شهربانی و ساواک برده و مورد بازجویی قرار می دادند تا اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به رهبری حکیمانه ی امام راحل «ره» به پیروزی رسید و با عنایت به نصِّ صریح قرآن ،آنجا که می فرماید«ونُریدُ أن نَمُنَّ علی الذینَ استُضعِفوا فی الارضِ ونَجعَلَهم أَئمَّهً و نَجعَلهم الوارثینَ.»  وارثان حقیقی انقلاب مسولیت به دوش کشیدن رسالت انقلابی خویش را بر عهده گرفتند.بر این اساس ایشان بنا به امر حضرت آیت الله طالقانی به عنوان مسئول کمیته انقلاب اسلامی طالقان مشغول فعالیت می گردند.

پس از حدود دو سال در این مسئولیت به لحاظ علاقه ی شدید به درس وبحث ،مجدداً به قم مراجعت نموده و به امر خطیرتحصیل و تدریس اشتغال می ورزند؛تا سرانجام در سال 1367ه ش با صلاحدید علما و فضلای منطقه، حضور در سنگر مجلس شورای اسلامی بر ایشان تکلیف میشود و وارد عرصه ی انتخاباتی میگردند؛که نهایتاً با رای مردم قهرمان وشهیدپرور ساوجبلاغ2، نظراباد و طالقان در دوره های سوم و چهارم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده ی مردم عزیز منطقه به مجلس راه یافتند.

ایشان پس از پایان دوره های نمایندگی مجلس شورای اسلامی ،حدود دو سال بعنوان مسئول گزینش در صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران اشتغال داشتند، و پس از آن به لحاظ ضرورتیکه در دانشگاهها ایجاب می نمود به عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری درواحد تهران- جنوب دانشگاه آزاد اسلامی مشغول انجام وظیفه بودند؛ایشان همچنین بمدت پنج سال مدیریت گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران- جنوب را بر عهده داشتند.

در سال 1380ه ش باتوجه به سوابق درخشان مدیریتی و حسن سابقه و حسن شهرت ، از ایشان دعوت بعمل آمد تا در ارتش جمهوری اسلامی ایران مشغول انجام وظیفه گردند و ایشان هفت سال نیزدر عقیدتی سیاسی نیروی هوائی جمهوری اسلامی ایران اشتغال داشتند؛ بعد هم بر اساس صلاحدید مسئولین محترم سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، مسئولیت عقیدتی سیاسی سازمان حفاظت و اطلاعات ارتش را بر عهده گرفتند.

در عین حال ایشان در همین مدت از 15 سال پیش در دانشگاه آزاد اسلامی اشتغال به تدریس دارند.در کنار این مسئولیتها حدود 15 سال هم مسئولیت هسته ی گزینش موسسه ی استاندارد را به عهده داشتند.ایشان در کنار تمام مسائل کاری، اداری،و مدیریتی،وعلمی و آموزشی و..از امر خطیر فعالیتهای تبلیغی و عملی  وتعمیق باورهای دینی نیزغفلت نورزیدند و به منظور زنده نگاه داشتن ایام محرم وصفر که امام خمینی(ره) بر آن تاکید فراوان داشتند در ایام سوگواری سید وسالار شهیدان و همینطور ماه مبارک رمضان در شهرهای تهران ، کرج  و شهرهای شمالی کشور مشغول فعالیتهای دینی و معرفتی بودند.   اینک در سالی که رهبر معظم انقلاب اسلامی آنرا بعنوان سال جهاد اقتصادی مطرح نموده اند و بنا به ضرورت مجاهدت در تمام عرصه های مختلف سیاسی ،اقتصادی،اجتماعی و..  و براساس پیشنهاد مردم و برخی از دلسوزان نظام مقدس جمهوری اسلامی و با توجه به حساسیت خاص دوره نهم مجلس شورای اسلامی، از ایشان خواسته شده که در این عرصه مهم و خطیر وارد شوند.

امید است با اتکال به ذات اقدس الهی و با عنایات ویژه ی حضرت بقیه الله الاعظم امام زمان(عج) آنچه خیر وصلاح کشور عزیز اسلامیمان و همچنین اسلام و مسلمین است پیش آید تا بتوانیم دِین خود را نسبت به امام راحل (ره) و شهیدان و مقام معظم رهبری «دامَت بَرکاتُه»اداء نماییم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

1) لقب ابوذر از طرف حضرت امام خمینی به آیت الله طالقانی عنوان گردید.

2)ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در آن زمان بخشی از شهرستان کرج بود که با تلاش ایشان در دوره ی سوم مجلس به شهرستان تبدیل گردید.

 


در هر نهضت و انقلاب الهی و مردمی علمای اسلام اولین کسانی بودند که بر تارک جبینشان خون شهادت نقش بسته است.
امام خمینی (ره)




لیست کل یادداشت های این وبلاگ

 
 

ابزار هدایت به بالای صفحه