سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
سه شنبه 93 دی 2 , ساعت 2:53 عصر
میوه‌هایی مانند سیب، هویج، کرفس به دلیل داشتن بافت متراکم و شکلی که در هنگام جویدن سطح ساینده‌ی طبیعی زیادی در تماس با سطوح دندان قرار می‌گیرد، می‌تواند تا حدودی باعث پاک کردن دندان و تا حد کمتری باعث جرم زدایی و سفیدی دندان شود.
گروه علمی، میوه‌هایی مانند سیب، هویج، کرفس به دلیل داشتن بافت متراکم و شکلی که در هنگام جویدن سطح ساینده‌ی طبیعی زیادی در تماس با سطوح دندان قرار می‌گیرد، می‌تواند تا حدودی باعث پاک کردن دندان و تا حد کمتری باعث جرم زدایی و سفیدی دندان شود.

به گزارش بولتن نیوز،
بعضی از میوه‌ها به علت شکلی که در هنگام جویدن سطح ساینده‌ِ طبیعی تا حدودی باعث سفید شدن دندان می‌َشود.

دکتر پویه مترجمی جراح- دندان پزشک گفت: میوه‌هایی مانند سیب، هویج، کرفس به دلیل داشتن بافت متراکم و شکلی که در هنگام جویدن سطح ساینده‌ی طبیعی زیادی در تماس با سطوح دندان قرار می‌گیرد، می‌تواند تا حدودی باعث پاک کردن دندان و تا حد کمتری باعث جرم زدایی و سفیدی دندان شود. ولی از آنها نمی‌توان به عنوان یک سفید کننده‌ِ تمام عیار استفاده کرد.

وی ادامه داد: در جوش شیرین که فرمول شیمیایی (caco3) در تماس با آب و بزاق ایجاد H2co3)) می‌کند  این اسید با جرمها و چربی‌های روی دندان واکنش انجام داده و باعث جرم زدایی می‌گردد.
لذا از این ترکیب در فرمولاسیون بسیاری از خمیر دندان‌های سفید کننده استفاده می‌گردد.

مترجمی خاطر نشان کرد:  استفاده از جوش شیرین به تنهایی توصیه نمی‌شود که این به علت اثر سایشی روی مینای دندان دارد.

سه شنبه 93 دی 2 , ساعت 2:52 عصر

تحقیقات اخیر در دانشگاه کالیفرنیا نشان می‎دهد مصرف روزانه 75 گرم گردو، بقا، حرکت و ویژگی‎های ظاهری اسپرم را در مردان 21 تا 35 ساله بهبود می‎بخشد.

 

به گزارش بولتن نیوز، تقریبا 70 میلیون زوج در سراسر دنیا با مشکل ناباروری مواجه هستند.

 

حدود 30 تا 50 درصد این موارد به دلیل اختلالاتی است که به مرد مربوط می‎شود، در برخی مطالعات مشخص شده است که کیفیت اسپرم مردان به دلیل آلودگی، شیوه زندگی نامناسب و رژیم‎های غذایی ناسالم کاهش یافته است.

 

تاثیر افزایش اسیدهای چرب غیر اشباع که برای بلوغ اسپرم و عملکرد غشای آن ضروری هستند، بر روی کیفیت اسپرم مردان جوان مورد مطالعه قرار گرفت.

 

بهترین منابع اسیدهای چرب غیر اشباع روغن ماهی و یا مکمل‎های آن، دانه کتان و گردو هستند، گردو سرشار از آلفالینولنیک اسید (ALA) بوده و یکی از بهترین منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا- 3 به شمار می‎رود.

 

در مطاله‎ای که اخیرا انجام شده است، 117 مرد سالم 21 تا 35 ساله شرکت کردند، این افراد به دو گروه تقسیم شدند.

 

58 نفر از مغزهای گیاهی به‎ویژه گردو استفاده نکردند و به 59 نفر دیگر روزانه 75 گرم گردو داده شد. تحقیقات قبلی نشان داده بود که 75 گرم گردو، مقداری است که موجب تغییر در سطح چربی‎های خون می‎شود اما معمولا تغییری در وزن افراد سالم ایجاد نمی‎کند.

 

نتایج نشان داد در گروهی که گردو مصرف کرده بودند، سطح اسیدهای چرب امگا- 3 افزایش قابل توجهی داشت و بقای اسپرم، حرکت و خصوصیات ظاهری آن بهبود یافت و در گروهی که گردو مصرف نکرده بودند، هیچ تغییری ایجاد نشد.


سه شنبه 93 دی 2 , ساعت 2:49 عصر
چشمه آب معدنی چانف در شهرستان نیکشهر استان سیستان و بلوچستان موثر در درمان بیماریهای کلیوی و دفع سنگ کلیه است و بسیاری از بیمارانی که از این آب نوشیده اند خواص درمانی آن را غیر قابل انکار می دانند.

به گزارش بولتن نیوز، شماری از مراجعان به چشمه آب معدنی چانف که دچار عارضه سنگ کلیه بوده اند و از آب این چشمه نوشیده اند اذعان می کنند که این آب به طرز عجیبی معجزه و سنگها را از کلیه ها دفع می کند.

احمد بلیده ای یکی از اهالی محل به خبرنگار ایرنا گفت: این چشمه نعمت بزرگی برای منطقه محسوب می شود اما افسوس که هنوز مورد توجه قرار نگرفته و مردم به ناچار با تحمل سختی های فراوان باید به این محل مراجعه کنند.

وی افزود: آب چشمه بطور غیر بهداشتی با لوله پلی اتیلن از مسافتی نسبتا دور که آن هم از سوی اهالی نصب شده، در محلی غیر بهداشتی می ریزد و مردم با گالن های 20 لیتری از همین لوله آب را تهیه و برای مصرف به شهر و روستای خود منتقل می کنند.

عبدالوهاب رییسی یکی دیگر از مراجعه کنندگان به چشمه گفت: جاده خاکی و پر پیچ و خم این چشمه برای مشتاقان عزیمت به این محل مشکل ایجاد کرده است بطوریکه افراد غیر بومی و ناآشنا با سختی به محل می رسند.

وی افزود: اگر چنین چشمه ای در یکی از استانهای مرکزی کشور وجود داشت مسوولان دست اندرکار از آن به بهترین نحو برای جذب طبیعت گردان و بیماران استفاده می کردند و از این نعمت خدادادی برای ایجاد اشتغال در بخش های گردشگری و طبی به خوبی بهره می گرفتند.

محمد مبارکی از ساکنان بخش آهوران نیکشهر نیز به خبرنگار ایرنا گفت: از مسوولان میراث فرهنگی، محیط زیست و سایر دستگاههای دست اندرکار درخواست داریم به چشمه های آب معدنی این بخش توجه ویژه داشته باشند زیرا با هموار کردن راهها و فراهم کردن زیرساختها زمینه جذب بسیاری از سرمایه گذاران و بیماران را فراهم کنند.

وی افزود: این منطقه دارای چند چشمه و اماکن تفریحی و تاریخی است که اگر بخش خصوصی یا دولتی در زمینه بهره برداری از آنها سرمایه گذاری کنند بنحو شایسته ای سوددهی خواهد داشت.

وی ادامه داد: به عنوان مثال آب چشمه معدنی یادشده می تواند در بسته بندیهای مناسب به سراسر کشور و حتی کشورهای همسایه صادر کرد.

بخشدار آهوران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آب این چشمه براساس گفته استفاده کنندگان و کارشناسان محیط زیست دارای املاح معدنی و خواص طبی و طبیعی فراوان است که در میان همه معروف به دفع سنگ های کلیه است.

فرامرز دانش افزود: صدها نفر و شاید هزاران نفر برای دفع سنگ کلیه که سالها از آن رنج می بردند به کنار این چشمه آمده اند و به لطف خداوند با نوشیدن هر روز چندین وعده از این آب سنگ کلیه شان دفع شده است.

وی بیان کرد: بعضی از آبها که مظهر قدرت لایزال خداوندی هستند این گونه معجزه می کنند و چشمه های آب معدنی کانون حضور بیماران و همچنین تفرجگاه گردشگران می شوند.

وی ادامه داد: مردم در گذشته از وجود این چشمه و خاصیت درمانی آن اطلاع زیادی نداشتند ولی از زمان آغاز فعالیت اکتشاف در معدن منگنز واقع در بالادست این چشمه، اهمیت آن برای عموم مشخص شد و اکنون به یکی از تفرجگاه های بزرگ بخش آهوران تبدیل شده و مردم از شهرهای مختلف کشور به این چشمه می آیند.

بخشدار آهوران افزود: کوهستانی بودن منطقه سبب جوشش آب معدنی و نمایان شدن چشمه های آب گرم زیادی از دل کوهها شده و آب و هوای مساعد آن نیز باعث رویش گیاهان دارویی فراوانی شده که مجموعه چشمه های آب معدنی و گیاهان دارویی زمینه جذب بسیاری از مردم منطقه و سایر هموطنان را فراهم کرده است.

دانش خواستار توجه مدیران و مسوولان ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، محیط زیست و راه شهرسازی سیستان و بلوچستان به این بخش شد و افزود: ساخت راه آسفالته، ایجاد سرویس های بهداشتی، استراحتگاه و امکانات رفاهی در مسیر چشمه های آب معدنی این بخش از اهمیت زیادی برخوردار است و در صورت تامین این خواسته ها شمار زیادی از هموطنان به ویژه بیماران و طبیعت گردان جذب این منطقه خواهند شد.

وی گفت: هم اینک آب چشمه به وسیله لوله به مکانی قابل دسترسی انتقال داده شده و مورد استفاده قرار می گیرد.


بخشدار آهوران افزود: چند نفر از روستاییان با استقرار در این مکان به فروش گالن های پلاستیکی برای حمل آب، هیزم برای تهیه آتش و اقلام خوراکی مشغول هستند که درآمد خوبی نیز دارند و چند خانواده از این راه امرار معاش می کنند.

مسوول اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیکشهر نیز گفت: کوهستانی بودن منطقه نیکشهر و وجود جاذبه های طبیعی سبب جذب گردشگر به این شهرستان به ویژه در فصل زمستان شده است.

خیرالنساء امیری افزود: چشمه های آب گرم و گوگردی برای درمان بسیاری از بیماری های پوستی عضلانی و درد مفاصل مفید است.

وی مهم ترین جاذبه های طبیعی منطقه را وجود چشمه های آب گرم و معدنی ذکر کرد و افزود: این چشمه ها در بخشهای آهوران، لاشار، بنت و مرکزی واقع شده اند.

وی گفت: در بین چشمه های موجود در این شهرستان چشمه آب معدنی چانف بخش آهوران به دلیل اثرگذاری آب آن در دفع سنگ کلیه بیشترین آمار جذب گردشگران استانی و دیگر نقاط کشور را در منطقه به خود اختصاص داده است.

وی بیان کرد: تعداد 67 چشمه آب گرم معدنی و گوگردی در نیکشهر وجود دارد که همواره در فصل های مختلف پذیرای گردشگران متعدد است.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیکشهر گفت: با وجود پیگیریهای مکرر هنوز هیچ اقدامی برای چشمه های آب معدنی و آب گرم این شهرستان انجام نشده است.

امیری افزود: ساخت سرویس های بهداشتی، نمازخانه و استراحتگاه و راه آسفالته کمترین نیاز این مناطق است اما به سبب نبود این امکانات مردم از رفتن به این چشمه ها استقبال زیادی نمی کنند و فقط چند نفر به صورت خودجوش گالن آب و برخی اقلام مورد نیاز را در همان محل به فروش می رسانند.

وی ادامه داد: با وجودی که چشمه آب معدنی چانف از نظر راه و داشتن امکانات رفاهی در وضعیت نامناسبی است اما گردشگران و بیماران زیادی از سراسر سیستان و بلوچستان و کشور به آن مراجعه می کنند.

وی خواستار توجه بیشتر مسوولان به این مناطق شد و تصریح کرد: در سفر ریاست جمهوری چهار روستای هدف گردشگری برای این شهرستان مصوب شده اما حتی مانند دیگر مناطق تفریحی و گردشگری راه مناسب دسترسی هم ندارند و به سختی تردد در مسیر این روستاها انجام می شود.

رییس اداره حفاظت محیط زیست نیکشهر نیز گفت: چشمه های آب گرم، معدنی و گوگردی نیکشهر برای درمان بسیاری از بیماری های پوستی، درد مفاصل و عضلانی مفید است.

حسن کیخا افزود: بر اساس تحقیقات، در بین چشمه های موجود در نیکشهر، چشمه آب معدنی چانف به دلیل اثر گذاری آن در دفع سنگ کلیه بیشترین آمار جذب گردشگران منطقه را به خود اختصاص داده است و یک منطقه زیبا از نظر زیست محیطی است.

وی گفت: چون این منطقه از مناطق حفاظت شده نیست بسیاری از کارها با سرمایه گذاری انجام خواهد شد و هیچگونه محدودیتی ندارد.

وی گفت: این چشمه متاسفانه اکنون از نظر نظافت و زیست محیطی وضعیت بسیار نگران کننده ای دارد و باید دستگاههای دست اندرکار از جمله میراث فرهنگی اقدامات لازم برای تامین امکانات رفاهی انجام دهند و مهمتر اینکه برای این چشمه ها باید متولی مشخص شود تا از آلوده شدن آنها جلوگیری و زمینه برای استفاده عموم فراهم شود.

چشمه آب معدنی چانف در میان کوه های آهوران در 18 کیلومتری چانف مرکز بخش آهوران نیکشهر و در 445 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.

چانف مرکز بخش آهوران تا محور ترانزیتی چابهار - نیکشهر- ایرانشهر(دوراهی اسپکه -سرمیچ) 28 کیلومتر فاصله دارد.


سه شنبه 93 دی 2 , ساعت 2:46 عصر
« در فصل سرما گاهی دو موج و گاهی سه موج آنفولانزا داریم. بهرحال آنفولانزا خواهد آمد. به همین علت در اشخاصی که ضعف ایمنی دارند، درصد ابتلا به آنفولانزا بیشتر است و عوارض بیشتری نیز دارد.»
گروه علمی، « در فصل سرما گاهی دو موج و گاهی سه موج آنفولانزا داریم. بهرحال آنفولانزا خواهد آمد. به همین علت در اشخاصی که ضعف ایمنی دارند، درصد ابتلا به آنفولانزا بیشتر است و عوارض بیشتری نیز دارد.»

به گزارش بولتن نیوز،
سلامت‌نیوز نوشت: دکتر سیدمحمود نبوی، مدیر مرکز بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در برنامه «مردم سلامت» گروه سلامت اجتماعی شبکه رادیویی سلامت گفت: در نیمکره شمالی که کشور ما نیز در آن واقع شده است هرسال از اواسط آذر موج جدید آنفولانزا راه می‌افتد و ممکن است تا اوایل بهار ادامه پیدا کند. در فصل سرما گاهی دو موج و گاهی سه موج آنفولانزا را داریم. بهرحال آنفولانزا خواهد آمد. به همین علت در اشخاصی که ضعف ایمنی دارند، درصد ابتلا به آنفولانزا بیشتر است و عوارض بیشتری نیز دارد. حدود 15 نوع ویروس عفونت‌های تنفسی وجود دارد که از علائم بالینی هم نمی‌شود آنها را افتراق داد. حتی در اوایل پاییز هم سرماخوردگی داریم که علت آن ویروس‌های پاییزی هستند که البته وسعت مبتلاکردن این ویروس‌ها کمتر است. مثلاً از یک خانواده چهار تا پنج نفره ممکن است یک نفر مبتلا شود. اما آنفولانزا در فصول سرد نمایان می شود که معمولاً وسعت ابتلاکردن آن نیز بیشتر است. مثلاً در یک خانواده پنج نفره ممکن است تا سه نفر هم مبتلا شوند. شدت حملات آنفولانزا می‌تواند خفیف تا شدید باشد.

وی ادامه داد: گروههای پرسنل پزشکی، بیمارانی که ضعف سیستم ایمنی دارند مانند بیماران پیوند اعضا، بیماران دیالیزی و تالاسمی‌ها، افراد هموفیلی و اشخاصی که نارسایی ارگانهای بدن مانند نارسایی قلب، کلیه و کبد دارند و بخصوص در بیماران مزمن ریوی (برونشیت‌های مزمن و آسم) بسیار به زدن واکسن توصیه می‌شوند. همچنین خانم‌های باردار که در سه ماهه سوم بارداری هستند، افرادی که داروهای شیمی درمانی یا کورتون با دوز بالا (بیش از سه بار در روز) مصرف می‌کنند، دیابتی‌ها بخصوص کسانی که انسولین تزریق می‌کنند، گروه سنی 65 سال به بالا به علت ضعف عمومی و سیستم ایمنی نیز اگر واکسن تزریق کنند بهتر است.

مدیر مرکز بیماری های واگیر وزارت بهداشت در ادامه گفت: از این بین، برای گروه پزشکی و بیماران خاص، واکسن توسط دولت تهیه می‌شود، ولی بقیه بیماران می‌توانند با مراجعه به پزشک و گرفتن نسخه، واکسن آنفولانزا تزریق کنند. عوارض این واکسن بسیار کم است اما در دو مورد مربوط به کسانی که به تخم مرغ آلرژی دارند (به علت اینکه این واکسن از تخم مرغ تهیه می شود) و کسانی که عوارض عصبی به تزریق واکسن قبلی پیدا کرده‌اند، منع تزریق وجود دارد. قبل از استفاده از واکسن بهتر است افراد به پزشک مراجعه کنند تا توسط پزشک تعیین ریسک شود.

نبوی اظهارکرد: به علت اینکه واکسن یخچالی است و باید در فضای سرد نگهداری شود، حداکثر یک ساعت بعد از خروج از یخچال باید تزریق شود. البته افراد می‌توانند آن را به خانه ببرند و دو تا سه هفته آن را در یخچال خانه نگهداری کنند. واکسن در کودکان در عضله ران و در بقیه افراد در عضله بازو تزریق می‌شود که جذب آن بهتر است.

مدیر مرکز بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در پایان گفت: تا کنون به سه نوع واکسن اجازه ورود به کشور داده شده است که هر سه نوع نیز مورد تایید سازمان بهداشت جهانی است و هر سه نوع نیز از تخم مرغ تهیه شده‌اند و قدرت و کیفیت آنها نیز سالانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد؛ بنابراین فرقی در استفاده از انواع آنها وجود ندارد. البته باید به این نکته توجه داشت که هر بار تزریق فقط برای یکسال است و در سال بعد به علت تغییر نوع ویروس آنفولانزا، باید واکسن جدید زد. بهتر است این کار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز انجام شود. این واکسن تا 80 درصد از ابتلا به آنفولانزا پیشگیری می‌کند؛ بنابراین ممکن است افراد بعد از تزریق واکسن باز هم به ویروس آنفولانزا مبتلا شوند، اما در صورت ابتلا شدت آن کمتر است. اشخاصی که واکسن می‌زنند زمستان راحت‌تری دارند.


سه شنبه 93 دی 2 , ساعت 2:43 عصر

زمین‌شناسان دانشگاه تورنتو و دانشگاه آکسفورد انگلستان، ذخایر آبی را کشف کرده‌اند که 2.7 میلیارد سال قدمت دارد و مدعی‌اند این آب در تمامی جاهای زمین وجود دارد.

 

به گزارش بولتن نیوز، بر اساس یافته‌های تیم علمی، ذخایر عظیم قدیمی‌ترین آب جهان در درون پوسته زمین به دام انداخته شده‌اند و می‌توان آن‌ها را به سطح آورد.

 

این دانشمندان تخمین زده‌اند حدود 11 میلیون کیلومتر مکعب از این آب در زیر زمین وجود دارد و این میزان بیش از نیمی از مجموع آب‌ رودخانه‌ها، باتلاق‌ها و دریاچه‌های زمین است.

 

محققان همچنین علائمی از آب بسیار شور را یافته‌اند که در شبکه‌های رگ‌مانند ریز در میان صخره‌های پوسته‌ زمین وجود دارند و می‌توان آن‌ها را استخراج کرد. این آب برای تولید مقادیر بزرگ هیدروژن و درست مانند آنچه در دریاهای عمیق رخ می‌دهد، به صخره‌ها واکنش نشان می‌دهد. به ادعای تیم علمی، این بدین معناست که آب به دام‌افتاده در درون پوسته زمین، پتانسیل پشتیبانی از حیات را دارد.

 

به گفته پروفسور «باربارا شروود لولار»، زمین‌شناس دانشگاه تورنتو و رهبر تیم تحقیقاتی، این کشف درک ما از حجم کلی پوسته زمین که قابلیت حیات دارد را تغییر می‌دهد.

 

وی و همکارانش نمونه‌هایی آب موجود در صخره‌های پرکامبرین (قدیمی‌ترین صخره‌های پوسته زمین) را از 19 معدن مختلف در کانادا، اسکاندیناوی و افریقای جنوبی جمع‌آوری کردند. آن‌ها با بررسی این نمونه‌ها تخمین زده‌اند چه میزان آب در درون ترک‌ها و منفذهای ریزی وجود دارد که در صخره‌های گرانیت، بازالت و کوارتزیت باستانی شکل گرفته‌اند. صخره‌های پرکامبرین حدود 70 درصد پوسته زمین را تشکیل می‌دهند.

 

ایزوتوپ‌های گاز نجیب که با گذر زمان در قدیمی‌ترین آب زمین جمع شده‌اند، به دانشمندان امکان تخمین قدمت آن را داد. آن‌ها معتقدند این آب برای بیش از یک میلیارد سال است در صخره‌های پرکامبرین به دام افتاده و حتی ممکن است 2.7 ملیارد سال پیش یعنی زمانی که خود این صخره‌ها شکل گرفته‌اند، انباشت شده باشد.

 

بنا بر اعلام محققان، آب کشف‌شده مانند شربت چسبناک بوده و مزه نامطبوعی دارد.


<      1   2   3   4   5   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

 
 

ابزار هدایت به بالای صفحه